Turkcell Bedava İnternet【2022 Kasım-Aralık】

 

Turkcell bedava internet Kasım 2022

Turkcell Bedava İnternet kapsamında 2022 Kasım ayı içerisinde nasıl ücretsiz olarak faturalı veya faturasız tarifelerde hediye kazanabileceğinizi anlatıyoruz. Tamamen ücretsiz olarak onlarca GB internetin sahibi olabilirsiniz. Herhangi bir ücret ödemeden Turkcell tarafından yapılan kampanyalardan yararlanarak hilesiz ve kesinlikle legal biçimde bedava İnternet kazanmanın yollarından bahsedeceğiz. 

Bedava İnternet kapsamında Turkcell kullanıcıları PUBG Mobile ve diğer belirli oyunlarda kullanabilecekleri Bedava İnternet kazanabilirler. Bende bir Turkcell kullanıcısı olarak Bedava İnternet kampanyasından yararlanarak cihazınızda oyununu seçtim, herhangi bir ek ücret istemiyorlar. Daha detaylı bilgi için yazıyı okuyabilirsiniz.
Turkcell hattı kullanıcıları için çok güzel bir hediye oyna paketi kampanyası hazırladı. Belirli oyunlarda seçebileceğiniz 2022 Kasım Bedava İnternet kazanacaksınız. 

Aralarında PUBG Mobile oyununda bulunduğu anlaşmalı bir çok oyun var. Bu oyunlardan yalnızca bir tanesini seçebiliyorsunuz ve yalnızca o oyunda kullanabileceğiniz Bedava İnternet paketi ücretsiz şekilde sizin oluyor. 

Bu hediyeden yararlanmak için faturalı, faturasız, bireysel veya kurumsal hiç fark etmeksizin yararlanabileceksiniz, yalnızca Turkcell kullanıcısı olmanız yeterli. Oyunculara yönelik bu pakette kullandığınız cihazınıza İnternet paketiniz hemen yüklenecek.

Turkcell bedava internet 2022 Kasım

Corona dönemini birçok GSM kullanıcısı evinde geçiriyor. Bu zorlu dönemde GSM şirketleride kullanıcılar için hediye ve kampanyalar sunuyor. Kullanıcılar evinde geçirdiği süre içerisinde e okul veya YouTube , sosyal medya , oyun gibi mobil aktiviteler ile zaman geçiriyor. Bu durum internet tüketimini fazlası ile arttırmakta. Bu zorlu süreçte maddi yönden de sıkıntı yaşayan milyonlarca kişi mevcut. İşte tamda burda hediye İnternet paketleri kullanıcıların yardımına yetişiyor. 

Turkcell Bedava İnternet etiketi ile kullanıcıların zorunlu veya ihtiyaç dışında dışarıda vakit geçirmelerini istemeyen birçok firma ve kuruluş sürekli kullanıcıları evde kalması için uyarıyor. Bu hem ailesi hemde toplum için önemli bir durum. Bu duruma dikkat çeken gsm firmalarindan biri olan Türk Telekom Turkcell Bedava İnternet etiketi altında paketler düzenledi ve bu paketlere sahip olan kullanıcılarına, 

Bedava İnternetkazanma fırsatı verdi. Bedava İnternet kazanmanız için sadece aşşagidaki paketlerden birisini kullanmanız yeterli oluyor. Bu paketleri kullanmanız için bir şart bulunmuyor. İsteyen tüm kullanıcılar bu imkandan faydalanabilir.



Turkcell 2022 Kasım Bedava İnternet Nasıl Kullanılır?


GNÇ GETİR YEMEK 2 GB

Turkcell Gnç kullanıcıları getir yemek üzerinden sipariş verdikçe turkcell 2 Gb bedava inter kazanıyor. Turkcell ve Getir yemek işbirliği işe yapmış oldukları kampanya kapsamında Getir Yemek 30₺ üzeri yemek siparişlerin de 2 Gb bedava internet kazanabilirsiniz. Ayrıca bu siparişten 10₺ indirimde kazanabilirsiniz.


SALLA KAZAN BEDAVA İNTERNET

Bu kampanyayı bilmeyen yoktur diye düşünüyorum artık ama bilmeyenler için kısaca bahsedeyim.

Bu kampanya ile turkcell uygulamasını indirerek anasayfa bölümünde her cuma günü yenilenen telefonunuzu sallayarak iki farklı hediyeden birini kendiniz için seçebilirsiniz. Ek olarak Turkcell özel günlerde bayramlarda bu sallama hakkını ikiye çıkartıyor ve kazandığınız hediyeyi istediğiniz bir turkcelliye gönderebilirsiniz.


TURKCELL BASTI KAPTI

Turkcell bastı kaptı ile belirli bir gün ve saat olmaksızın GNÇ uygulaması ile sizlere bildirim gönderir bu bildirim doğrultusunda tıklayarak verilen talimatlar ile turkcell bastı kaptı yaparak ücretsiz bedava internet ve hediyelerinizi alabilirsiniz.


TURKCELL GNÇ ÇATLAT

Bu kampanya benim en sevdiğim kampayalardan biridir. Çünkü bu kampanya ile haftada iki kere hediye internet kazanabilirsiniz. Gnç uygulaması üzerinden bu kampanyaya katılabilirsiniz. Katılımdan sonra her kullanıcaya haftanın herhangi iki gününü rastgele size verir bu günlerde uygulamaya girerek turkcell yumurtalarını çatlatarak turkcell bedava internet kazana bilirsiniz.


RAMAZAN AYI KAMPANYASI

Bu kampanya adından da anlaşılacağı üzere mübarek Ramazan ayına özel turkcell abonelerine ramazan ayı boyunca salla kazan kampanyasında 3 kere daha sallama hakkı vermektedir. 

Ayrıca "SAHUR" yazıp 2222 gönderdiğinizde sizlere iftardan-sahura kadar 2 Gb internet vermektedir.


4.5 G ABONELERİ 3 GB İNTERNET

Bu kampanyaya katılmayan yoktur diye düşünüyorum ama denemekte fayda var. Telefon ayarlarından 4.5G uyumu özelliğini aktif ediniz. Daha sonra Turkcell uygulamasına giderek ödül havuzu bölümünden 4.5G turkcell 3 Gb internetinizi alabilirsiniz.



NOT: HER KAMPANYA HER KULLANICIDA GÖZÜKMEMEKTEDİR.


HAFTALIK 2 GB İNTERNET

Bu kampanya ile turkcell faturasız hat sahipleri faturalı hatta geçtikleri takdirde 2 Gb bedava internet kazanmaktadırlar. Ek olarak şunu da belirteyim katılacak olduğunuz tarifeye göre 20 Gb'a kadar bedava internet kazandırmaktadır.


UPCALL TURKCELL BEDAVA İNTERNET 

Turkcell Upcall uygulamasını kullanan kişiler anında 1 Gb Turkcell internet hediyesi hatlarına tanımlanmaktadır.


| BU KONULAR ÖNEMLİ

>>>>ÜCRETSİZ PHP HABER SCRİPTİ 

>>>>OYUN OYNA PARA KAZAN

>>>>GNÇ ÇATLAT 8 GB HİLESİ

 

BİP TURKCELL BEDAVA İNTERNET 

Turkcell'in mesajlaşma uygulaması olarak gönüllerde yer edinen bu uygulama ile Bip uygulaması içinden sizlere verilen görevleri yerine getirerek turkcell abonelerine özel ücretsiz hediye internet kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet ve hediye kampanyalarının bir çoğu bu uygulama üzerinden yapıldığının da bilmenizde faydası var.



DİJİTAL OPERATÖR 2 GB HEDİYE

Turkcell'in dijital operatör uygulaması üzerinden kullanımlara 2 Gb hediye internet vermektedir. Tabiki bu kampanyanın da bir şartı vardır.

turcell.com.tr sitesi veya dijital operatör uygulaması üzerinden belirtilen paketleri kredi kartı ya da banka kartı ile yapılan alımlarda sizlere anında turkcell 2 gb hediye vermektedir. Turkcell hediye 2 gb internet 2022 paketinizi güle güle kullanın.



TURCELL BİZCE HEDİYE İNTERNET

Turkcell bizce kupon biriktirerek hediye internet kazanabilirsiniz. Bu kampanya hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için konumuzu okuyabilirsiniz.
  • 15 Kupon - Günlük 2 GB
  • 30 Kupon - 3 Günlük 3 GB
  • 45 Kupon - Günlük 5 GB
  • 60 Kupon - Haftalık 2 GB

GNÇ GALAKSİ 

Bu konu hakkında GNÇ uygulaması üzerinden gnç galaksi 2022 ile yıldızları toplayarak biriktirmiş olduğunuz yıldızları hediyelere çevirerek 10 a yakın hediye alabilirsiniz. Bu konuyu bu linkten daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.



PAYCELL 100₺ HARCA İNTERNET KAZAN

Paycell kart kullanıcılarına özel bir diğer kampanya olan bu kampanya dahilinde kartınızla yaptığınız her 100 TL ve üzeri harcamalarınızda hattınıza Turkcell tarafından 500 MB internet tanımlanıyor.



OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAZAN

Turkcell ile otomatik ödeme talimatı verdiğinizde ödemeniz gerçekleştiğinde sizlere 5 gb ücretsiz hediye turkcell internet vermektedir. Sizlerde daha fazla turkcell bedava internet için mobilturkey sitemizi takipte kalın.



NOT: TURKCELL VE DİĞER OPERATÖRLER İÇİN BEDAVA İNTERNET KAMPANYALARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN BİZLERİ TWİTTER'DAN TAKİP EDEBİLİRİSİNİZ.



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

Archive Pages Design$type=blogging$count=7