YT MONSTER Youtube 【Abone,İzlenme,Like,Yorum】

youtube bot


Herkese Merhaba arkadaşalar, Karşınıza mükemmel bir youtube için ABONE,İZLENME,LİKE ve YORUM kazanabileceğiniz sistemle çıkıyorum.


YTMONSTER NEDİR?


Youtube da ki videoları izleyerek kredi kazanabileceğiniz ve bu krediler ile kendi videolarınıza izlenme, beğeni, yorum vb. şeyleri yaptırabileceğiniz bir sistem. Ytmonsyet bot gibi algılansa da aslında bir bot değil tamamen bir saadet zinciri mantığıyla çalışan bir döngüdür.


"UCUZ YOUTUBE EKİPMANLARI yazısını okudunuz mu?"
"YOUTUBER OLMAK İÇİN yazısını okudunuz mu?"

Ytmonster kullanımına geçmeden önce
Öncelikle siteye kayıt oluyoruz,

(Bana destek olmanız için BU LİNKTEN kayıt olursanız sevinirim)





Kayıt işlemlerimizi tamamladıktan sonra e-mailimize gelen linkten hesabımızı onaylıyoruz. Daha sonra hesabımıza giriş yapıp sağ üst köşeden sırasıyla

AYARLAR>YOUTUBE SEKMESİ ALTINDAN>LİNK YOTUBE

Youtube hesabımızı da ekledikten sonra sıra geldi kampanya oluşturmaya.
Sistemi anlatmak gerekirse siz başkalarının videolarını izleyip kredi kazanıyorsunuz ve bu kazandığınız kredielrle kendi kampanyanızı oluşturup ABONE,İZLENİM,LİKE,YORUM kazanabiliyorsunuz.

Öncelikle kredi kazanmak için Ana ekrandan sağ üst köşedeki Client'a tıklıyoruz.Açılan sekmede mavi kutuçukta ki OPEN v123 tıllıyoruz ve yeni bir pencere açılıyor.

Açılan bu pencerede;


Başlama butonuna tıklayarak asıl ana sekmemizde youtube videoları otomatik olarak izlenmeye başlar ve krediler otomatik olarak gelir.


  • Nasıl Kampanya Oluştururum?




Anasayfa bölümünden CAMPAİGNS>NEW CAMPAİGNS 



Boşlukları uygun bir biçimde doldurduktan sonra gönder diyerek kampanyamızı oluşturuyoruz.Ondan sonra belirlediğimiz kritere göre ABONE,İZLENME,LİKE,YORUM verdiğimiz linke göre geliyor.


  • Seviyeler Nedir?






Arkadaşlar emeğimin karşılığı için lütfen sisteme referans linkimden kayıt olabilirmisiniz.

KAYIT LİNK
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

Archive Pages Design$type=blogging$count=7