Oyun oynayarak para kazan | 2023


Merhabalar herkese , sizlere bu gün dikkatimi çeken bu sistemden bahsedeceğim sistemin ana mantığı oyun indirme ve oynama başına dolar bazlı kazanç. Zynga, robinhood vb. bir çok oyun şirketi ile anlaşma yapan bir şirket var ve bu şirket böyle bir sistem oluşturmuş. Android ve İos cihazlarda indirip oynayan kullanıcı başına dolar bazında ödeme sağlıyor.

| OYUN OYNAYARAK PARA KAZAN

Herkesin büyük bir zevkle yapacağı bu kazanma sisteminden sizlere biraz bahsedeyim.Aşağıdaki linkten kayıt olduktan sonra yaklaşık 50 adet oyunun içerisinden istediğiniz bir oyunu seçerek telefonunuza indirmeniz gerekmektedir.Sizlere burada bir ipucu vereceğim Apple cihazlar Android cihazlara göre daha çok getiri vermektedir.Zaten istediğiniz oyunu seçtikten sonra alt kısımda ne kadar getiri sağladığını görebilirsiniz.


Uygulamaların üstüne tıkladığınızda size ait bir link veriyor ve bu verilen linkten kitlenize uygulamayı indirtebiliyorsunuz, ortalama her android için her indirme başına 0.05 cent veriyor bazılarıda 0.10 cent veriyor yani kişi başı ortalama 1.7 TL yapıyor.Sizin indirteceğiniz uygulamaların tanıtım videoları bile bulunmakta. Eğer varsa İOS kitleniz çok daha fazla para kazanabilirsiniz bu sistem ile.

| KAYIT OLMA LİNKİ









Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

Archive Pages Design$type=blogging$count=7