Türk Telekom Bedava İnternet【2022 Kasım-Aralık】

 

Türk Telekom bedava internet 2022 paketleri

Türk Telekom bedava internet 2022 paketleri ile kullanıcılarına sürpriz yapmaya devam ediyor. Avea paketleri dahil olmak üzere Türk Telekom internet paketlerine ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Türk Telekom bedava internet sayesinde her ay faturalı ve faturasız tarifelere hediye internet dağıtılıyor.

Türk Telekom Yeni Gelenlere 500 MB Ücretsiz Bedava internet

Türk Telekom GSM operatörüne yeni geliyor iseniz 500 MB bedava internet alabilmek için “DENEME” mesajını 5555’e gönderin, gelecek olan cevaptan sonra kullanıma başlayabilirsin. İnternet kazandıran uygulamalar türk telekom bu paket Türk Telekom mobil hattına yeni geçen kullanıcılar için geçerlidir. Ancak kampanya ileride güncelleme alarak iptal olabileceğini unutmayınız.

Türk Telekom 15 GB Bedava internet Kampanyası

Türk Telekom yeni yıl 15 GB bedava internet kampanyasından yararlanmak isteyen kullanıcılar; 2022 yılı için geçerli olan bu paketi inceleyerek ücretsiz olarak hediye internet paketlerinden yararlanabilirler.

Türk Telekom Selfy 1 GB Bedava İnternet Paketi

Paket Adı: Türk Telekom Selfy Mor Hediye
Paket İçeriği: 1 GB Bedava internet
Paket Ücreti: Ücretsiz – Sadece Hattınıza Ücret Yükleme

Nasıl Katılırım?

Türk Telekom Selfy 1 GB bedava internet almak için yapmanız gereken işlem “MOR HEDIYE” yazarak bu mesajı “4545” numarasına göndererek katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca hattınıza tek sefer olmak üzere 25 TL veya üzerinde bir yükleme yapmalısınız.

Türk Telekom 5 GB Hediye internet 2022 Kampanyası

Türk Telekom’un her ay güncellenmiş olduğu bedava internet paketlerinden biri olan Türk Telekom kampanyasından yararlanmak için “HEDIYE INTERNET” mesajını 5555 numarasına gönderin. Gelecek mesaj sonrası sizlere bilgilendirme yapılacak ve mesaj içeriğinde yazdığı gibi 5 GB bedava internet veya farklı bir internet paketi hattınıza hediye olarak yüklenecektir. İşlemi her ay tekrarlamanız mümkün olmaktadır. (Güncellenmiş olabilir, deneyerek detayları öğrenebilirsiniz.)

Türk Telekom Ramazan Bedava İnternet 2022 Paketi

Türk Telekom Ramazan ayı ile birlikte bizlere hediyeler verecek. Türk Telekom Sil Süpür sayesinde Ramazan boyunca hediye internet paketi kazanın. Türk Telekom bedava internet paketleri 2022 sürekli olarak güncel olarak yenilenmektedir, kampanyalar değişiklik gösterebilir. Net bir bilgi alabilmek için Türk Telekom müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.

Türk Telekom Bedava internet 2022 Kampanyaları

Her ay güncellenen paketlerle sizlere Türk Telekom bedava internet hediyelerinden bahsedeceğiz ve yapacak olduğunuz burada yer alan herhangi bir paket sayesinde 2 GB, 5 GB hatta 15 GB’a kadar bedava internet kazanabilirsiniz.

Türk Telekom’un müşterilerine özel yapmış olduğu özel gün kampanyaları ile birlikte de, her ay farklı bir kampanya ile bedava internet kazanabilirsiniz. İnternet paketiniz bitti diye üzülmenize gerek yok. GSM operatörü bu sayede biten internet paketimizi dolduruyor ve kaldığımız keyifli zamanlara moral bozmadan devam edebiliyoruz.

Türk Telekom bedava internet fırsatları 2022 yılı içerisinde sürekli güncellendiği için; Kampanya katılım aşamaları öncesinde kampanyanın devam edip etmediğini öğrenebilmek için Türk Telekom’un resmi sitesini inceleyebilirsiniz. Kampanya katılım mesajı sonrası size gelecek uyarı mesajında kampanyanın süresinin bittiği belirtilebilir. Türk Telekom bedava internet kampanyalarını incelemek için aşağıya bakınız.

Türk Telekom Bedava internet 2022 Paketleri Nelerdir?

Türk Telekom bedava internet paketleri ile birlikte 2022 yılı içerisinde yer alan tüm güncel fırsatları bulabilir ve katılım şartları dahilinde paketlere başvuru yapabilirsiniz. Türk Telekom bedava internet sayesinde internetiniz olsun ya da olmasın; İstediğiniz zaman aşağıdaki kampanyalardan bir tanesi veya birkaç tanesi sayesinde bedava internet kazanmaya devam edebilirsiniz. Şimdi sizlere 2022 Türk Telekom kampanyalarından söz edelim.

Türk Telekom Online İşlemler Bedava internet 2022

Paket Adı: Türk Telekom Online İşlemler Bedava internet
Paket İçeriği: 1 GB Bedava internet
Paket Ücreti: Ücret Yok

Türk Telekom Online İşlemler Bedava internet Nasıl Alınır?

Türk Telekom uygulaması olan online işlemler sayesinde bedava internet kazanabilirsiniz. Türk Telekom online işlemler uygulaması ile birlikte 1 GB bedava internet kazanabilmek için yapmanız gereken işlem:

Online işlemler uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve kendi numaranızı uygulama üzerinden TL yüklediğiniz taktirde bedava internet kazanabilirsiniz. Ancak bedava internet alabilmek için “1 GB KAZAN” mesajını 5555 numarasına göndermeniz gerekiyor, gönderim sonrası gelecek onay mesajı sayesinde hattınıza bir hafta kullanabileceğiniz 1 GB bedava internet yüklenecektir.

Türk Telekom TL Yükle Bedava internet Kazan Kampanyası

Paket Adı: Türk Telekom TL Yükle / Kazan
Paket İçeriği: 1 GB – 5 GB arası Bedava internet
Paket Ücreti: 15 TL Üzeri Hat Yüklemesi

Pakete Nasıl Katılırım?

Türk Telekom hattınıza TL yükleyerek bedava internet kazanıyorsunuz bunun için hattınıza 15 TL veya üzerinde bir yükleme yaptığınızda size günlük olarak kullanabileceğiniz 1 GB bedava internet hediye edecektir. Türk Telekom TL yükle kampanyası er ay güncellenebilir bu yüzden 1 GB bedava İnternet dışında 2 GB bedava internet veya 5 GB bedava internet bile kazanabilirsiniz.

Türk Telekom 10 GB Ücretsiz İnternet 2022 Paketi

Türk Telekom müşterilerine özel televizyon reklamı kampanyası 10 GB bedava internet kazanabilmek için “GIGA” yazarak bu mesajı yine 5555 numarasına göndermeniz gerekmektedir. Bu kampanya sadece bir kullanım için geçerlidir. kampanya dahilinde Bir hafta boyunca sadece iki gün kullanabileceğiniz Önce kayıt bedava internet hattınıza yüklenecektir.

Türk Telekom 4 GB Ballı Hediye İnternet 2022 Fırsatı

Paket Adı: Türk Telekom Ballı 4 GB
Paket İçeriği: 4 GB Bedava internet
Paket Katılım Ücreti: Ücretsiz

Türk Telekom Ballı 4 GB Bedava internet Katılımı

Türk Telekom yeni gelen müşterilere özel bedava 4 GB internet vermektedir. Hacer Türk Telekom müşterisi değilseniz yapmanız gereken işlem “BALLI 4 GB” mesajını 2070 numarasına göndermeniz gerekmektedir.

Türk Telekom müşterisi olduktan sonra hem paketiniz internet hem de 4 GB bedava internet hattınıza yüklenecek olup ilk olarak bedava internet harcayabilirsiniz.

Türk Telekom Karne Hediyesi Bedava İnternet

Türk Telekom başlatmış olduğu bedava internet ile birlikte öğrenciler 2022 yılı içerisinde tatil günlerinde bedava internet kazanabilmek için;

Türk Telekom öğrenci tarifesi kullanıyor ise Türk Telekom online işlemler uygulaması sayesinde hafta boyunca 2 GB bedava internet kazanabilirler. Bunun için yapması gereken işlem Türk Telekom online işlemler uygulamasını her gün sürekli olarak kontrol etmek. Daha fazla öğrenci bedava internet paketi incelemek isterseniz Türk Telekom 2022 Karne Hediyeleri yazısına bakabilirsiniz.



Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

Archive Pages Design$type=blogging$count=7