Bedava İnternet Güncel【2022 Kasım-Aralık】

Bedava İnternet Güncel

Pahalılaşan internet fiyatları artık cebimizi yakmaya başladı ve tamda böyle bir zamanda sizlere ilaç gibi gelecek her biri birbirinden harika 2022 bedava internet paketleri adlı konumda bir çok paketi tek bir çatı altında topluyorum. Unutmayın paylaşılan her paket güncel 2022 internet paketleridir. Bedava internet paketleri güncel 2022 kasım ayında paylaşılmış olup süresi geçmiş paketler sistemden kaldırılmıştır.

Bu yazıda 3 Gsm şirketinin bedava internet paketlerini ele alacağım. Turkcell bedava internet, Turktelekom  bedava internet, Vodafone bedava internet olmak üzere.

İlk olarak Turkcell ile başlamak istiyorum;


GNÇ GETİR Yemek 2 GB
Turkcell Gnç kullanıcıları getir yemek üzerinden sipariş verdikçe turkcell 2 Gb bedava inter kazanıyor. Turkcell ve Getir yemek işbirliği işe yapmış oldukları kampanya kapsamında Getir Yemek 30₺ üzeri yemek siparişlerin de 2 Gb bedava internet kazanabilirsiniz. Ayrıca bu siparişten 10₺ indirimde kazanabilirsiniz.


Salla Kazan Bedava İnternet
Bu kampanyayı bilmeyen yoktur diye düşünüyorum artık ama bilmeyenler için kısaca bahsedeyim.
Bu kampanya ile turkcell uygulamasını indirerek anasayfa bölümünde her cuma günü yenilenen telefonunuzu sallayarak iki farklı hediyeden birini kendiniz için seçebilirsiniz. Ek olarak Turkcell özel günlerde bayramlarda bu sallama hakkını ikiye çıkartıyor ve kazandığınız hediyeyi istediğiniz bir turkcelliye gönderebilirsiniz.


Turkcell Bastı Kaptı
Turkcell bastı kaptı ile belirli bir gün ve saat olmaksızın GNÇ uygulaması ile sizlere bildirim gönderir bu bildirim doğrultusunda tıklayarak verilen talimatlar ile turkcell bastı kaptı yaparak ücretsiz bedava internet ve hediyelerinizi alabilirsiniz.


Turkcell GNÇ Çatlat
Bu kampanya benim en sevdiğim kampayalardan biridir. Çünkü bu kampanya ile haftada iki kere hediye internet kazanabilirsiniz. Gnç uygulaması üzerinden bu kampanyaya katılabilirsiniz. Katılımdan sonra her kullanıcaya haftanın herhangi iki gününü rastgele size verir bu günlerde uygulamaya girerek turkcell yumurtalarını çatlatarak turkcell bedava internet kazana bilirsiniz.


Ramazan Ayı Kampanyası
Bu kampanya adından da anlaşılacağı üzere mübarek Ramazan ayına özel turkcell abonelerine ramazan ayı boyunca salla kazan kampanyasında 3 kere daha sallama hakkı vermektedir. 
Ayrıca "SAHUR" yazıp 2222 gönderdiğinizde sizlere iftardan-sahura kadar 2 Gb internet vermektedir.


4.5 G Aboneleri 3 GB İnternet
Bu kampanyaya katılmayan yoktur diye düşünüyorum ama denemekte fayda var. Telefon ayarlarından 4.5G uyumu özelliğini aktif ediniz. Daha sonra Turkcell uygulamasına giderek ödül havuzu bölümünden 4.5G turkcell 3 Gb internetinizi alabilirsiniz.


Turkcell Salla Kazan Bedava İnternet
Bu kampanya için 4.5 G abonesi olmanız yeterli,
Hesabım Uygulamasını indirip oradan sallayıp bol bol kazanabilirsiniz.


BİP Arkadaşını Getir 1 Gb Kazan
BİP Uygulamasını kullanmayan bir arkadaşını davet et ve davet ettiğin arkadaşının 5 arkadaşı olsun  1 GB hediye internin senin olsun.31 Aralık 2022 ye kadar geçerlidir.


BİP 1 GB Hediye İnternet
Bip uygulamasını indirip telefonuna kuran turkcell aboneleri 1 Gb Ücretsiz internet kazanıyor.
Hediye bedava internetiniz 30 gün boyunca geçerlidir.31 Aralık 2022 ye kadar geçerlidir.


4.5G Hediye Bip
Bip uygulamasını kullanarak internetiniz bitmeden diğer bip kullanan arkadaşlarınızla hem mesajlaşığ hemde konuşabilirsiniz.


Gnç 1 Gb Bedava
Gnç 1 gb kampanyasından faydalanabilmek için Genç Turkcell abonesi olmanız gerekmektedir.Gnç Full paket yada 30 Tl ve üzeri tl yüklemesi yapıyorsanız bedava 1 gb internetiniz hattınıza tanımlanır


4.5 G'ye geçene Hediye 4.5 Gb Bedava Turkcell İnternet
Hattınız eğer 4.5 G altı ise ve hattnızı 4.5 G ye geçirirseniz 4.5 Gb internet kazanırsınız.Tek yapmanız gereken şey 4.5G yazıp 2222'ye göndermek olacaktır.


GNÇ Uygulamasını İndir 1Gb Kazan
Bu konuyu daha detaylı öğrenmek için Tıklayın.


Turkcell Garanti Bankası 1 Gb Hediye
Garanti Bankası Mobil veya İnternet şubesinden 35 Tl ve üstü paket satın alarak bedava 1 Gb kazanabilirsiniz.

Kim 1 Gb İster?

Bu konuyu daha detaylı öğrenmek için Tıklayın.


HAFTALIK 2 GB İNTERNET
Bu kampanya ile turkcell faturasız hat sahipleri faturalı hatta geçtikleri takdirde 2 Gb bedava internet kazanmaktadırlar. Ek olarak şunu da belirteyim katılacak olduğunuz tarifeye göre 20 Gb'a kadar bedava internet kazandırmaktadır.


UPCALL TURKCELL BEDAVA İNTERNET 
Turkcell Upcall uygulamasını kullanan kişiler anında 1 Gb Turkcell internet hediyesi hatlarına tanımlanmaktadır.

BİP TURKCELL BEDAVA İNTERNET 
Turkcell'in mesajlaşma uygulaması olarak gönüllerde yer edinen bu uygulama ile Bip uygulaması içinden sizlere verilen görevleri yerine getirerek turkcell abonelerine özel ücretsiz hediye internet kazanabilirsiniz. Turkcell bedava internet ve hediye kampanyalarının bir çoğu bu uygulama üzerinden yapıldığının da bilmenizde faydası var.


DİJİTAL OPERATÖR 2 GB HEDİYE
Turkcell'in dijital operatör uygulaması üzerinden kullanımlara 2 Gb hediye internet vermektedir. Tabiki bu kampanyanın da bir şartı vardır.
turcell.com.tr sitesi veya dijital operatör uygulaması üzerinden belirtilen paketleri kredi kartı ya da banka kartı ile yapılan alımlarda sizlere anında turkcell 2 gb hediye vermektedir. Turkcell hediye 2 gb internet 2022 paketinizi güle güle kullanın.


TURCELL BİZCE HEDİYE İNTERNET
Turkcell bizce kupon biriktirerek hediye internet kazanabilirsiniz. Bu kampanya hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için konumuzu okuyabilirsiniz.
  • 15 Kupon - Günlük 2 GB
  • 30 Kupon - 3 Günlük 3 GB
  • 45 Kupon - Günlük 5 GB
  • 60 Kupon - Haftalık 2 GB


GNÇ GALAKSİ 
Bu konu hakkında GNÇ uygulaması üzerinden gnç galaksi 2022 ile yıldızları toplayarak biriktirmiş olduğunuz yıldızları hediyelere çevirerek 10 a yakın hediye alabilirsiniz. Bu konuyu bu linkten daha detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.


PAYCELL 100₺ HARCA İNTERNET KAZAN
Paycell kart kullanıcılarına özel bir diğer kampanya olan bu kampanya dahilinde kartınızla yaptığınız her 100 TL ve üzeri harcamalarınızda hattınıza Turkcell tarafından 500 MB internet tanımlanıyor.

OTOMATİK ÖDEME TALİMATI KAZAN
Turkcell ile otomatik ödeme talimatı verdiğinizde ödemeniz gerçekleştiğinde sizlere 5 gb ücretsiz hediye turkcell internet vermektedir. Sizlerde daha fazla turkcell bedava internet için mobilturkey sitemizi takipte kalın.



Turktelekom bedava internet güncel 2022 Kasım-Aralık


İkinci olarak ise Gsm şirketlerinin parlayan yıldızı Turk Telekom'un bedava internet paketlerini ele alıyoruz.Türk Telekom bedava internet 2022 paketleri ile kullanıcılarına sürpriz yapmaya devam ediyor. Türk Telekom internet paketlerine ücret ödemeden sahip olabiliyorsunuz. Ayrıca Türk Telekom bedava internet sayesinde her ay faturalı ve faturasız tarifelere hediye internet dağıtılıyor.


FATURASIZ TURKTELEKOM 1 GB BEDAVA İNTERNET
Faturasız Turk Telekom 1 Gb ücretsiz internet paketi için yapmanız gereken tek şey Turk Telekom uygulamasından kredi kartı ya da banka kartınız ile hattnızı tl yüklemesi yapmak.Not: Yükleme yapmadan önce "1GB KAZAN" yazıp "5555" e gönderiniz.


TURKTELEKOM SELFY HEDİYE İNTERNET
Öncelikle "GECE" yazıp "4545" e gönderiniz ve ardından akşam 21:00 ve sabah 09:00 arası mesajlaşabilir ve sosyal medyaya Sely sayesinde sörf yapabilirsiniz.


TURKTELEKOM YENİ GELENLERE 500 MB ÜCRESTİZ BEDAVA İNTERNET
Türk Telekom GSM operatörüne yeni geliyor iseniz 500 MB bedava internet alabilmek için “DENEME” mesajını 5555’e gönderin, gelecek olan cevaptan sonra kullanıma başlayabilirsin. İnternet kazandıran uygulamalar türk telekom bu paket Türk Telekom mobil hattına yeni geçen kullanıcılar için geçerlidir. Ancak kampanya ileride güncelleme alarak iptal olabileceğini unutmayınız.


TURKTELEKOM 15 GB BEDAVA İNTERNET KAMPANYASI
Türk Telekom yeni yıl 15 GB bedava internet kampanyasından yararlanmak isteyen kullanıcılar; 2022 yılı için geçerli olan bu paketi inceleyerek ücretsiz olarak hediye internet paketlerinden yararlanabilirler.


TURKTELEKOM SELFY 1 GB BEDAVA İNTERNET PAKETİ
Paket Adı: Türk Telekom Selfy Mor Hediye
Paket İçeriği: 1 GB Bedava internet
Paket Ücreti: Ücretsiz – Sadece Hattınıza Ücret Yükleme
Türk Telekom Selfy 1 GB bedava internet almak için yapmanız gereken işlem “MOR HEDIYE” yazarak bu mesajı “4545” numarasına göndererek katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca hattınıza tek sefer olmak üzere 25 TL veya üzerinde bir yükleme yapmalısınız.


TURKTELEKOM 5 GB HEDİYE İNTERNET 2022 KAMPANYASI
Türk Telekom’un her ay güncellenmiş olduğu bedava internet paketlerinden biri olan Türk Telekom kampanyasından yararlanmak için “HEDIYE INTERNET” mesajını 5555 numarasına gönderin. Gelecek mesaj sonrası sizlere bilgilendirme yapılacak ve mesaj içeriğinde yazdığı gibi 5 GB bedava internet veya farklı bir internet paketi hattınıza hediye olarak yüklenecektir. İşlemi her ay tekrarlamanız mümkün olmaktadır. (Güncellenmiş olabilir, deneyerek detayları öğrenebilirsiniz.)


TURKTELEKOM RAMAZAN BEDAVA İNTERNET 2022 PAKETİ
Türk Telekom Ramazan ayı ile birlikte bizlere hediyeler verecek. Türk Telekom Sil Süpür sayesinde Ramazan boyunca hediye internet paketi kazanın. Türk Telekom bedava internet paketleri 2022 sürekli olarak güncel olarak yenilenmektedir, kampanyalar değişiklik gösterebilir. Net bir bilgi alabilmek için Türk Telekom müşteri hizmetlerinden bilgi alabilirsiniz.


TURKTELEKOM BEDAVA İNTERNET 2022 KAMPANYALARI
Her ay güncellenen paketlerle sizlere Türk Telekom bedava internet hediyelerinden bahsedeceğiz ve yapacak olduğunuz burada yer alan herhangi bir paket sayesinde 2 GB, 5 GB hatta 15 GB’a kadar bedava internet kazanabilirsiniz. Türk Telekom’un müşterilerine özel yapmış olduğu özel gün kampanyaları ile birlikte de, her ay farklı bir kampanya ile bedava internet kazanabilirsiniz. İnternet paketiniz bitti diye üzülmenize gerek yok. GSM operatörü bu sayede biten internet paketimizi dolduruyor ve kaldığımız keyifli zamanlara moral bozmadan devam edebiliyoruz.

Türk Telekom bedava internet fırsatları 2022 yılı içerisinde sürekli güncellendiği için; Kampanya katılım aşamaları öncesinde kampanyanın devam edip etmediğini öğrenebilmek için Türk Telekom’un resmi sitesini inceleyebilirsiniz. Kampanya katılım mesajı sonrası size gelecek uyarı mesajında kampanyanın süresinin bittiği belirtilebilir. Türk Telekom bedava internet kampanyalarını incelemek için aşağıya bakınız.




TURKTELEKOM BEDAVA İNTERNET 2022 PAKETLERİ NELER?
Türk Telekom bedava internet paketleri ile birlikte 2022 yılı içerisinde yer alan tüm güncel fırsatları bulabilir ve katılım şartları dahilinde paketlere başvuru yapabilirsiniz. Türk Telekom bedava internet sayesinde internetiniz olsun ya da olmasın; İstediğiniz zaman aşağıdaki kampanyalardan bir tanesi veya birkaç tanesi sayesinde bedava internet kazanmaya devam edebilirsiniz. Şimdi sizlere 2022 Türk Telekom kampanyalarından söz edelim.



TURKTELEKOM ONLİNE İŞLEMLER BEDAVA İNTERNET 2022

Paket Adı: Türk Telekom Online İşlemler Bedava internet
Paket İçeriği: 1 GB Bedava internet
Paket Ücreti: Ücret Yok


TÜRKTELEKOM ONLİNE İŞLEMLER BEDAVA İNTERNET 2022 NASIL ALINIR?

Türk Telekom uygulaması olan online işlemler sayesinde bedava internet kazanabilirsiniz. Türk Telekom online işlemler uygulaması ile birlikte 1 GB bedava internet kazanabilmek için yapmanız gereken işlem:

Online işlemler uygulamasını telefonunuza indirmeniz ve kendi numaranızı uygulama üzerinden TL yüklediğiniz taktirde bedava internet kazanabilirsiniz. Ancak bedava internet alabilmek için “1 GB KAZAN” mesajını 5555 numarasına göndermeniz gerekiyor, gönderim sonrası gelecek onay mesajı sayesinde hattınıza bir hafta kullanabileceğiniz 1 GB bedava internet yüklenecektir.


TÜRKTELEKOM TL YÜKLE BEDAVA İNTERNET KAZAN KAMPANYASI

Paket Adı: Türk Telekom TL Yükle / Kazan
Paket İçeriği: 1 GB – 5 GB arası Bedava internet
Paket Ücreti: 15 TL Üzeri Hat Yüklemesi


Nasıl Katılırım?

Türk Telekom hattınıza TL yükleyerek bedava internet kazanıyorsunuz bunun için hattınıza 15 TL veya üzerinde bir yükleme yaptığınızda size günlük olarak kullanabileceğiniz 1 GB bedava internet hediye edecektir. Türk Telekom TL yükle kampanyası er ay güncellenebilir bu yüzden 1 GB bedava İnternet dışında 2 GB bedava internet veya 5 GB bedava internet bile kazanabilirsiniz.



TÜRKTELEKOM 10 GB ÜCRETSİZ İNTERNET 2022 PAKETİ
Türk Telekom müşterilerine özel televizyon reklamı kampanyası 10 GB bedava internet kazanabilmek için “GIGA” yazarak bu mesajı yine 5555 numarasına göndermeniz gerekmektedir. Bu kampanya sadece bir kullanım için geçerlidir. kampanya dahilinde Bir hafta boyunca sadece iki gün kullanabileceğiniz Önce kayıt bedava internet hattınıza yüklenecektir.



TURKTELEKOM 4 GB BALLI HEDİYE İNTERNET 2022 FIRSATI

Paket Adı: Türk Telekom Ballı 4 GB
Paket İçeriği: 4 GB Bedava internet
Paket Katılım Ücreti: Ücretsiz


TURKTELEKOM 4 GB BALLI HEDİYE İNTERNET KATILIMI
Türk Telekom yeni gelen müşterilere özel bedava 4 GB internet vermektedir. Hacer Türk Telekom müşterisi değilseniz yapmanız gereken işlem “BALLI 4 GB” mesajını 2070 numarasına göndermeniz gerekmektedir.

Türk Telekom müşterisi olduktan sonra hem paketiniz internet hem de 4 GB bedava internet hattınıza yüklenecek olup ilk olarak bedava internet harcayabilirsiniz.



TÜRKTELKOM KARNE HEDİYESİ BEDAVA İNTERNET
Türk Telekom başlatmış olduğu bedava internet ile birlikte öğrenciler 2022 yılı içerisinde tatil günlerinde bedava internet kazanabilmek için;

Türk Telekom öğrenci tarifesi kullanıyor ise Türk Telekom online işlemler uygulaması sayesinde hafta boyunca 2 GB bedava internet kazanabilirler. Bunun için yapması gereken işlem Türk Telekom online işlemler uygulamasını her gün sürekli olarak kontrol etmek. Daha fazla öğrenci bedava internet paketi incelemek isterseniz Türk Telekom 2022 Karne Hediyeleri yazısına bakabilirsiniz.


TÜRKTELEKOM 10 GB BEDAVA İNTERNET
Bu kampanya için öncelikle faturalı Turk Telekom kullanıcısı olmanız gerekmektedir.Kampanya için "GIGA" yazıp "5555" e katılma isteği gönderiniz ve onay mesajı geldikten sonra Turk Telekom bedava 10 Gb'tınızı kullanmaya başlayabilirsiniz.


TURKTELKOM 4 GB BEDAVA İNTERNET
Kampanyaya katılım için "4.5 SIM" yazıp "5555" e göndertikten sonra 4 ile 10 Gb arasında bedava internet hattınıza tanımlanır ve kullanmaya başlayabilirsiniz.


Vodafone bedava internet güncel 2022 Kasım-Aralık



Son olarak sizler için araştırarak yaptığım bedava internet güncel 2022 Kasım ve Aralık yazımın son GSM'i olan Vodafone'ye geldik.

Vodafone Self Servis Bedava İnternet
Google Play yada App Storeden vodafone self servis uygulamasını indirerek hediye internetinizi anında kazanabilirsiniz.


Vodafone E-Fatura Hediye İnternet
E-Fatura yada Sms faturaya geçen faturalı vodafone kullanıcıları 15 gün geçerli Vodafone 1 Gb Bedava İnteretini kazanır.
Katılım için:"E FATURA BOSLUK E-MAİL" yazıp "7000" e kısa mesaj göndermeleri gerekmektedir.


Yanımda Uygulaması 2 Gb Kazan
Vodafone yanımda uygulaması indirip uygulamadan internet paketleri bölümünden "HEDİYE HAFTALIK İNTERNET" ini al diyerek hediyelerini alabilirler.


Bedava 8 Gb Vodafone İnternet
"Super2GB " yazıp "3636"e sms atarak 8 GB(2 GB olarak güncellendi) interneti hattınıza alabilirsiniz. (Paketin bitim süresine az bir süre kala paketi iptal ediniz. İptal işlemi yapmazsanız hattınızdan TL kesilerek paket yenilenecektir. Daha önce bu paketi kullanmış olan kullanıcılar tekrar aynı işlemi yapmasınlar paket için ücret kesilecektir.)


Vodafone Bonus Hediyeler
"500 MB Bedava İnternet" için "NET 500MB" yazarak "3636"a gönderebilirsiniz.
"Surpriz" yazıp "6666" a yazarak hattınıza özel hediye tanımlayabilirsiniz.
"Kazan" yazıp "4445"e gönderince katlanan paketlerden yararlanabilirsiniz.
"542DK" yazıp "7000"e gönderince sizlere 542 dakika hediye kazanabilirsiniz.


4.5 G Abonesi Ol 2 GB Kazan
Vodafonun faturalı ve faturasız aboneleri sadece "4.5G" yazarak "4545" e göndermeleri yeterli olacaktır.


Özel Perşembe Fırsatı
Perşembe günlerine özel yüklediğiniz internetin 10 Katına kadarını kazanın.


Yükle Harca Kazan Kampanyası
"BANANEVAR" yazıp"4455"e ücretsiz SMS gönderin veya Vodafone Yanımda uygulamasına yüzlerce dakika ve MB kazanma fırsatını kaçırmayın!



Bedava İnternet Güncel 2022 yazımızın sonuna gelerek son cümlelerimi şöyle topluyorum, Unutmayınız ki yapılan ya da yazılıp gönderilen smsler sonucu ortaya çıkabilecek her türlü maddi ve manevi hasarlardan www.mobilturkey.blogspot.com sitesi sorumlu değildir ve sorumluluk kabul etmez. Yazılan kampanyaları kullanıcılar kendi iradeleri ile göndermiş bulunup www.mobilturkey.blogspot.com sitesi olarak sorumlu tutulamaz.



3 Yorumlar

  1. yöntemlerin çoğu çalışıyor, teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  2. merhabalar bedava vodafone internet hakkında yazanlar doğrumu ?

    YanıtlaSil
  3. İnternet konusu ülkemizde daha da gelişmeli. Maalesef altyapı yatırımları yeterli değil ve bazı internet firmaları müşterilerine yeterince özen göstermiyor

    YanıtlaSil
Yorum Gönder
Daha yeni Daha eski

Archive Pages Design$type=blogging$count=7