Turkcell İnternet Veren Uygulamalar【Tukcell 2022】

Turkcell İnternet Veren Uygulamalar


Turkcell'in müşterileri için hediye internet veren uygulamaları ile alakalı konumuzda sizlere bu ıygulamalar'ın neler olduğunu, hangi uygulamadan bedava internet verildiğini mobilturkey olarak açıklayacağız. Hiç beklemeden buyurun konumuza geçelim.



TURKCELL HESABIM UYGULAMASI

Bu uygulama hemen hemen turkcell hat sahibi olan bir çok kullanıcının muhakkak kullandığı bir uygulamadır. Şüphesiz bu uygulama sayesinde ne kadar internetimiz kaldığını, ne kadar konuşma dakikamızın kaldığını ve diğer kalan kullanım miktarlarını öğrendiğimiz bir uygulamadır. Gel gelelim bu uygulama ile merak edilen konuya; turkcell hediye internet vermesi. Birçoğumuzun bildiği ilk şey her çarşamba günü yenilenen Salla-Kazan uygulamasıdır. İsterseniz salla kazan ile nasıl iki kere hediye alabileceğinizi bu linkten öğrenebilirsiniz.



YAANİ ARAMA MOTORU HEDİYE İNTERNET

Turkcell'in yeni projelerinden biri olan yaani arama motorunu hem İOS hem ANDROİD platformlarda indirerek sizlerde turkcell hediye internetinizi alabilirsiniz.



GOLLER CEPTE TARAFTAR UYGULAMASI

Goller Cepte uygulamasını İos/Android platformda indiren turkcell müşterileri anında 500 mb turkcell bedava internetini alabilirler.



TURKCELL GNÇ UYGULAMASI

Bedava internet kazandıran uygulamalar arasında şüphesiz en çok beğenilenlerden biri de Gnç uygulamasıdır. İçerisinden bir çok farklı yerden hediye internet kazanabileceğiniz aktiviteler mevcuttur.En popüler olanlarından biri olan turkcell Çatlat aktivitesi de bu uygulama içindedir.



TURKCELL BİP UYGULAMASI

Turkcell'in mesajlaşma ve sosyal medya uygulaması olma yönünde ilerleyen Bip uygulaması ile de hediye internet kazanman mümkün. Bu kapsamda tukcell bip uygulamasını indirip mesajlaşan ve arkadaşlarına tavsiye edip indiren kişiler bedava internet kazanmaktadırlar. Bu uygulamada popüler olan #senyapdiye kanalı bulunmaktadır.



TURKCELL UPCALL UYGULAMASI

Upcall uygulamasını indiren ve kullanan kullanıcılar ilk kullanımda turkcell 1 gb hediye internet kazanmaktadırlar. Sizlerde hediye internet kazanmak için upcall uygulamasından faydalanabilirsiniz.



TURKCELL TOPLANTIDAYIM UYGULAMASI

Bu uygulamayı Appstore ve Googleplay'den indiren ve kullanan (Kullanım ücreti haftalık 5₺ dir) kullanıcılar her hafta 1 gb hediye internet kazanma fırsatı yakalayabilir.


Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

Archive Pages Design$type=blogging$count=7