Salla Kazan x2 Hilesi

Turkcell salla kazan kampanyasını bilmeyen turkcelli artık yok denecek kadar az,peki ya salla kazan kampanyası ile x2 hilesi 2020'yi yapmaya ne dersiniz.İşte sizlere mobilturkey ailesi olarak salla kazandan yapacağınız her sallamayı x2 olarak kazandırma hilesini göstereceğim.Bu yapacağımız açık ile salla kazan sinirsiz sallama hilesi gibi bir şey yapmış olacağız tabi haftada bir kere değil de iki kere sallayarak.




Öncelikli olarak sizlere vereceğim bu linkten yada google play store ya da app store'dan app cloner ugulamasını indiriyoruz.



İndirme işlemini yaptıktan sonra app cloner uygulamasının kurulumunu gercekleştiriyoruz.
Daha sonra app cloner uygulamasının içine girip turkcell dijital operatör uygulamasının klonunu ekliyoruz.Turkcell internet hilesi yapabilmek için bu uygulamaya ihtiyacımız vardır.Salla kazan hilesinden ortaya çıkabilecek her türlü şeyden www.mobiturkey.blogspot.com sorumlu değildir.


App cloner uygulamasının içinden dijital operatörü açarak uygulamaları alta alarak ekranı ikiye ayırıyoruz.Turkcell internet bugu yapabilmek için ikiye ayırdığımız ekranlardan ayrı ayrı sallayıp turkcell internet hilemizi yapacağız.






Bu Konular Dikkatinizi Çekebilir!







İşte bu kadar arkadaşlar izlerde her hafta turkcell salla kazan kampanyasının vermiş olduğu hediyeleri ikiye katlayarak bedava turkcell hediyelerinizi alabilirsiniz.







Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski

Archive Pages Design$type=blogging$count=7